Schilderwerk gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van uw woning. Service en vakmanschap.
Schilderwerk gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van uw woning. Service en vakmanschap.
0

Welkom bij JFR

JRR Schildersbedrijf is gevestigd in Vlissingen. We verrichten sinds onze start in 1993 schilderwerk voor bedrijven en particulieren. In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd bij onze klantenkring waar we trots op zijn. Benieuwd naar ons schilderwerk? Bekijk dan onze portfolio.

Onze top service

JFR Schildersbedrijf voert werkzaamheden uit volgens afspraak. Samen met u gaan we om de tafel zitten en bespreken we uw wensen. We voeren verschillende soorten schilderwerk uit. U profiteert van onze service, vakmanschap en creativiteite.

Onze sterke punten

» Meer dan 25 jaar ervaring.

» Vakmanschap en creativiteit.

» Snel en accuraat.

» Concurrende prijzen.

» Ook voor renovatie, onderhoud.

Contact gegevens

JFR Schilderwerken
Anna Blamanlaan 64
4385 KK VLISSINGEN

Telefoon:0118 - 47 86 20
E-mail:jfrrademaker@kpnmail.nl

Werkzaamheden

JFR Schilderwerken voert diverse werkzaamheden uit. Van schilderwerk bij u binnen of buiten, maar ook onderhoudswerkzaamheden, stucadoorswerken en behangen verzorgen we graag voor u.

Maak uw gewenste keuze:

  • Schilderwerk

  • Stucadoren

  • Behangen


  • Een van onze werkzaamheden zijn onderhoudsschilderwerken in de particuliere sector. Maar ook voor bedrijven en kantoren, binnen of buiten schilderwerken staan onze schilders klaar met onze ervaring en concurrerende prijzen.

    De specialiteiten van ons schildersbedrijf zijn, wand/plafond afwerking, spackspuiten, het uitvoeren van renovatie en onderhoud technieken en het daarbij voorkomende schilderwerk.

    Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.